دیزل ژنراتور چیست؟

ممکن است این سوال برای شما هم پیش بیاید که دیزل ژنراتور چیست؟ دیزل ژنراتور کجا استفاده می شود؟ اجزای دیزل ژنراتور چیست؟ در این مقاله به صورت جامع به این سوالات پاسخ داده ایم. در یک تعریف ساده باید بگویم دیزل ژنراتور ترکیبی از موتور دیزل با یک ژنراتور الکتریکی برای تولید انرژی الکتریکی است. احتمالا به هنگام قطعی برق اسم این دیزل ژنراتورها را تحت عنوان موتور برق شنیده باشید. بله برق اضطراری دیزل ژنراتور جایگزینی برای منبع برق در هنگام قطعی برق در منازل و ارگان ها است.

دیزل ژنراتورها شامل یک ژنراتور و موتور دیزلی هستند که با استفاده از این دو، جریان برق تولید می کنند. اما این دو وسیله چگونه به کمک هم جریان برق تولید می کنند؟ موتور دیزلی وسیله ایی است که از احتراق یک سوخت مایع حرکت چرخشی ایجاد می کند . ژنراتور که یک تبدیل کننده است می تواند از حرکت چرخشی برق تولید کند.  بنابراین “دیزل ژنراتور” مجموعه ایی است که توانایی تبدیل انرژی مکانیکی به انرژی الکتریکی را دارد. موتوردیزلی انواع مختلفی مانند موتور بنزینی، دیزل، الکتریکی، جت و موشک دارد. انرژی این موتورها از سوخت هایی مثل بنزین یا گازوئیل تامین می شود.

دلیل الزام برق اضطراری دیزل ژنراتور در ساختمان

برق یکی از منابع پرمصرف و مهم است که درصورت قطعی خسارات زیادی برای انسان به بار می آورد.
الزام برق اضطراری دیزل ژنراتور در محیط هایی مثل بیمارستان و مراکز درمانی که با جان افراد سر و کار دارند، بیشتر از جاهای دیگر است. زیرا در بیمارستان ها بیماران زیادی وجود دارند که از طریق دستگاه های تنفسی نفس می کشند. بنابراین اگر بیمارستان مجهز به برق اضطراری دیزل ژنراتور نباشد، افراد زیادی آسیب خواهند دید.علاوه بر بیمارستان ها، بسیاری از کسب و کارها به دلیل قطعی برق داده های شرکت خود را از دست می دهند و ضرر می کنند. وجود برق اضطراری در منازل مسکونی نیز از اهمیت زیادی برخوردار است. در تابستان قطعی برق باعث فاسد شدن مواد غذایی، گرم بودن هوا و .. می شود.

بنابراین اگر بخواهیم دلایل الزام برق اضطراری در ساختمان ها را به طور خلاصه بیان کنیم، می توانیم موارد زیر را نام ببریم:

  • جان بیماران در بیمارستان ها را نجات می دهد
  • از آسیب کسب و کارها و تجارت ها جلوگیری می کند
  • آسایش و رفاه در منازل مسکونی را تامین می کند