مخزن سوخت دیزل ژنراتور

مخزن سوخت دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتور ها دستگاه هایی هستند که از آن ها برای تامین برق در موقع اضطراری و یا در مناطقی که شبکه سراسری برق وجود ندارد استفاده می شود. به طور کلی انرژی حاصل از احتراق سوخت داخل مخزن دیزل ژنراتور به انرژی الکتریکی تبدیل می شود. بنابراین لازمه اصلی از کار نیافتادن این ساز و کار این است که سوخت همواره به قدر کافی در مخزن سوخت دیزل ژنراتور باشد.مخزن سوخت دیزل ژنراتور در اولویت تعمیر و نگهداری دستگاه است.

 

نحوه تعیین میزان ظرفیت مخزن(تانکر) سوخت

قبل از مشخص کردن میزان ظرفیت مخزن مورد نیاز باید بدانیم دیزل ژنراتور با چه توانی ، برای چه کارکردی تهیه می شود ، همچنین دائم کار است یا به صورت استندبای مورد استفاده قرار می گیرد.
برای تهیه حداقل ظرفیت مورد نیاز سه پارامتر را در ادامه معرفی می کنیم:

دیزل زنراتور دائم کار و استندبای چه تفاوت هایی دارند؟

 

1. موجودی سوخت در مواقع اضطراری
بدین معنی که میزان سوخت مورد نیاز در مواقع مصرف بیش از حد چه قدر است؟

2. سررسید موقع تامین سوخت
چه مدت زمان می برد تا سوخت از منبع مورد نظر خریداری شده و به تانکر برسد

3. میانگین میزان مصرف ماهانه و روزانه
به طور معمول برای مصرف ماهانه و روزانه دستگاه چه میزان سوخت مورد نیاز است
فرمول تعیین میزان سوخت مورد نیاز به شکل زیر است:

فرمول تعیین میزان سوخت مورد نیاز برای دیزل ژنراتور

فرمول تعیین میزان سوخت مورد نیاز برای دیزل ژنراتور

 

چه میزان ظرفیت را برای دیزل ژنراتور خود انتخاب کنیم؟

در مواقعی که از دیزل ژنراتور به صورت استندبای استفاده می شود معمولا کار شما با یک تانکر کوچک نیز راه می افتد و برای شما کافی است اما مخازن بزرگ سوخت زمانی مورد استفاده قرار می گیرند که شما قصد استفاده از دیزل ژنراتور به صورت پرایم یا دائم کار دارید و یا در شرایطی که قطعی برق به صورت مکرر اتفاق می افتد ، در چنین شرایطی شما سوخت کم اما در حجم بزرگ تهیه می کنید و به همین خاطر هزینه تهیه و تعبیه مخزن بزرگ در ابتدا کمی بیشتر خواهد شد.
اما با توجه به مصرف بالا هزینه دریافت سوخت در محل در واحد کاهش پیدا خواهد کرد به طور کلی اگر بخواهیم مقایسه ای بین تانکر کوچک و مخازن برزگ داشته باشیم می توانیم به شکل زیر آن را ارائه کنیم.

 

انواع مخزن سوخت دیزل ژنراتور

• مخازن بین شاسی
• مخازن دخیره سازی زیر زمین
• مخازن روی سطح زمین

مخازن سوخت بین شاسی

از این مخازن زمانی استفاده می شود که شما نیاز به ذخیره سوخت کم تر از 1000 گالن سوخت را دارید ، همانطور که از نام این مخازن پیداست با توجه به مصرف روزانه و حجم کم این مخازن آن ها را زیر دیزل تعبیه می کنند.
این مخازن معمولا مستطیل شکل هستند و دوجداره هستند و از سرریزی سوخت و نسشت آن جلوگیری می کند.

 

مخازن ذخیره سازی زیرزمینی

از این مخازن در مواقعی استفاده می شود که شما نیاز به بیش از 1000 گالن سوخت را داشته باشید. همانظور که ازنام آن پیداست این مخازن زیر سطح زمین تعبیه می شود طبیعتا تهیه این نوع مخازن در ابتدا هزینه بالاتری نسبت به مخازن بین شاسی داشته باشند اما این مخازن طول عمر بالا و همچنین هزینه سوخت در واحد را برای شما کاهش می دهند.
این مخازن کاملا دوجداره با یک لایه فایبرگلاس اضافی هستند تا کاملا قوی و مستحکم و مقاوم در برابر نشتی های احتمالی باشند.

 

مخازن ذخیره سازی روی سطح زمین

این مخزن به شکل همان مخازن زیر زمینی هستند با این تفاوت که با توجه به شرایط خاص بر روی سطح زمین تعبیه می شوند تفاوتی زیادی در نوع تعبیه این دو مخزن از نظر تخصصی و ایمنی وجود دارد که می بایست توسط کارشناسان ارشد صورت گیرد.
شرکت کیا دیزل اسپادان وارد کننده و کوپله کننده مولد های برقی گازسوز و دیزل سوز آماده ارائه خدمات تعمیر و نگهداری دیزل ژنراتور و همچنین تامین مخزن سوخت دیزل ژنراتور مورد نیاز شما عزیزان است.

در ادامه بخوانید

کنترل پنل چه نقشی در ژنراتور دارد و نحوه استفاده از آن ها چگونه است؟

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *