کوپله فابریک دیزل ژنراتور چیست؟ بررسی جامع کوپله سازی

کوپله فابریک دیزل ژنراتور

ایخاردر صنعت برق یکی از پرتکرار ترین اسامی که به گوش می خورد دیزل ژنراتور است َ، دیزل ژنراتور از دو بخش اصلی موتور دیزل و ژنراتور تشکیل شده است ، که با فرایندی به اسم
کوپله کردن این دو موتور به هم متصل می شوند ، در این مقاله قصد داریم درباره کوپله فابریک دیزل ژنراتور کارخانه تولید کننده مباحثی را به تفصیل مطرح کنیم.

 

دیزل زنراتور کوپله فابریک چیست؟

دیزل ژنراتور هایی که عملیات یکی سازی بر روی آن ها توسط شرکت تولید کننده خارجی انجام شده باشد را
کوپله فابریک می نامند، البته کوپله سازی موتور و ژنراتور مدت زمان زیادی است که توسط برخی شرکت های داخلی در حوزه دیزل ژنراتور انجام می شود و لزوما دیزل ژنراتوری که فابریک داخلی باشد کیفیت کمتری نسبت به کوپله فابریک دیزل ژنراتور ندارد.

 

قیمت کوپله فابریک دیزل ژنراتور

یکی از مهم ترین مسائل در تهیه دیزل ژنراتور قیمت آن می باشد که نوع کوپله آن نیز در تعیین قیمت دیزل ژنراتور تاثیر بسیار زیادی دارد. در ادامه مواردی را که بر هزینه تمام شد هزینه کوپله دیزل ژنراتور می شود را بررسی خواهیم کرد.

1. میزان ضخامت شاسی فولادی
2. نوع تابلو دیزل ژنراتور
3. جنس و نوع لرزه گیرها
4. رنگ مورد استفاده در دستگاه
5. سیم کشی در کوپله کردن
6. میزان دقت در عملیات نصب و کوپله سازی
7. نوع و کیفیت قطعات استفاده شده در عملیات کوپله سازی

 

کوپله فابریک دیزل ژنراتور

کوپله فابریک دیزل ژنراتور

چرا کوپله فابریک دیزل ژنراتور گران تر است؟

این نکته قابل توجه است که هزینه و تعرفه گمرکی واردات دیزل ژنراتور به عنوان مسئول نهایی ثبت می شود و بنابراین تعرفه واردات آن بسیار بالاتر از واردات ژنراتور یا موتور دیزل بصورت جداگانه می باشد. بنابراین این نکته کلیدی را در نظر داشته باشد که گرانی کوپله فابریک صرفا به خاطر کیفیت بالاتر آن نمی باشد. و بخشی از این گرانی نسبت به کوپله داخلی تعرفه های گمرکی می باشد. بنابراین ککوپله کردن دیزل ژنراتور بخش قابل توجهی است.

 

مقایسه کوپله فابریک با کوپله داخلی

برای مقایسه کوپله داخلی و فابریک می توان به 4 مورد زیر اشاره کرد:

1. ضربه گیرها

یک ژنراتوری که کوپله داخل باشد ممکن است تعداد ضربه گیرهای زیر شاسی در مقایسه با دیزل ژنراتور کپوله فابریک کمتر باشد.

2. گیره های بلند کردن دستگاه

معمولا قلاب های نگهدارنده در کوپله فابریک در پایین و کناره های دستگاه قرار دارد ، اما در مدل های داخلی این گیره ها یا قلاب ها در بالای دستگاه قرار داده می شود که کار حمل و نقل دیزل ژنراتور را رحت تر می کند.

3. محل تعبیه لوله بخار

یکی از تفاوت های فابریک و کوئله داخلی دیزل ژنراتور محل تعبیه لوله بخار است که در کوپله های داخلی لوله بخار را در بالای دستگاه قرار می دهند که کاملا دود از اطراف دستگاه فاصله بگیرد اما در کوله های فابریک این لوله بخار در داخل دستگاه تعبیه می شود ، و این یکی از مزیت های کوپله داخلی نسبت به خارجی  است.

4. صدای دستگاه

این نکته بسیار قابل اهمیت است که تجربه در موارد بسیار نشان داده است که صدیی که یک دستگاه کوئله داخل تولید می کند نسبت به ژنراتور کوپله فابریک بسیر کمتر است و این یک مزیت بسیار بزرگ برای هر ژنراتوری است که آلودگی صوتی کمی داشته باشد.

 

در ادامه می توان به برخی مزیت های کوئله فابریک اشاره کرد که در صورت استفاده درست در کوپله می تواند اثرگذار باشد که عبارتند از:

  1.  از چه رنگی در شاسی و فریم کوپله استفاده شده است؟
  2.  از چه نوع ورقی با چه ضخامتی در عملیات کوپله سازی استفاده شده؟
  3.  وزن ورق ها چه قدر است؟
  4. دستگاه تا چه میزان ضد آب و گرد و غبار است ؟

بخش پایانی

به طور کلی با توجه به شرایط موجود بهترین گزینه و مناسب ترین گزینه از نظر به صرفه بودن و بازدهی بالا داشتن کوپله داخلی است اما همان طور که می دانید عملیات کوپله سازی دیزل ژنراتور بسیار سخت و یک کار تخصصی است بنابراین شما باید دیزل ژنراتور کوپله داخل را از شرکتی که به صورت تخصصی عملیات کوپله را انجام می دهد تهیه کنید ،
شرکت کیا دیزل اسپادان وارد کننده و کوپله کننده انواع مولد های گازسوز و گازوئیل سوز در خدمت شماست تا به صرفه ترین و بهترین دیزل ژنراتور مورد نظر خود را تهیه کنید و از خدمات گارانتی، خدمات تعمیر و نگهداری و ودوره های سرویس رایگان دستگاه استفاده کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *